Resigilatele primesc acum reduceri atractive din partea celor de la MarketOnline.ro; Nexus 5X la un preț de 1.329 lei

1.312 ori
<b>Resigilatele primesc acum reduceri atractive din partea celor de la MarketOnline.ro; Nexus 5X la un preț de 1.329 lei</b>Printre produsele v&acirc;ndute la ora actuală de către MarketOnline.ro se numără și resigiliate, produse care de cele mai multe ori prezintă doar defecte minore, cum este cazul unor zg&acirc;rieturi, sau a unui ambalaj deteriorat. La fel ca un...

Printre produsele vândute la ora actuală de către MarketOnline.ro se numără și resigiliate, produse care de cele mai multe ori prezintă doar defecte minore, cum este cazul unor zgârieturi, sau a unui ambalaj deteriorat. La fel ca un produs nou, și achiziția unui astfel de device vine la pachet cu o garanție pe 2 ani.

Un telefon cu preț special din categoria resigilate este și LG Nexus 5X în varianta cu 16 GB de stocare, model vândut la un preț de 1.329 lei. Primim un display Full HD de 5.2 inch, 2 GB memorie RAM, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 de 1.44 GHz și o cameră foto principală de 12.2 megapixeli.

De asemenea, remarcăm un preț interesant și pentru LG G3 în versiunea cu 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Printre specificațiile sale avem un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu telemetru laser și o baterie de 3000 mAh.

Prețul acestui telefon resigilat este acum de doar 1.228 lei, model ce poate fi comandat de pe site-ul MarketOnline.ro. Alte produse cu reduceri interesante pot fi găsite chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×