Vivo Y31L este lansat oficial pe piața din India; model entry-level cu display HD de 4.7 inch

Autor:  | Publicat în:  Vivo 668 ori
<b>Vivo Y31L este lansat oficial pe piața din India; model entry-level cu display HD de 4.7 inch</b>Recent, pe piața din India, cei de la Vivo au lansat și smartphone-ul Y31L - model care din păcate nu se face remarcat prin specificațiile aduse la pachet, ci mai mult prin prețul de comercializare foarte scăzut. Telefonul de față va fi disponibil...

Recent, pe piața din India, cei de la Vivo au lansat și smartphone-ul Y31L - model care din păcate nu se face remarcat prin specificațiile aduse la pachet, ci mai mult prin prețul de comercializare foarte scăzut. Telefonul de față va fi disponibil în magazine la un preț de aproximativ 140 dolari ~ 560 lei.

Ca dotări avem un display HD de 4.7 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410, 1 GB memorie RAM și un chip grafic Adreno 306. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor selfie de 5 megapixeli și 16 GB spațiu intern de stocare.

De asemenea, telefonul mai oferă și suport pentru carduri microSD de până la 128 GB, conectivitate 4G LTE, suport dual-SIM și o baterie de 2200 mAh. Tot pe partea de conectivitate avem un port microUSB v2.0, funcția OTG, și desigur WiFi. Vivo Y31L va sosi în două variante de culoare, și anume negru, respectiv alb.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×