Retailerii din China dau startul reducerilor de primăvară şi oferă ”Parisul” la doar 129 dolari

1.149 ori
<b>Retailerii din China dau startul reducerilor de primăvară şi oferă ”Parisul” la doar 129 dolari</b>Cei de la EverBuying.net organizează mai mereu campanii de reduceri foarte interesante, modalitate prin care avem ocazia să alegem device-ul dorit la un preț cu mult mai mic. Este și cazul campaniei ce pornește astăzi, eveniment plin de promoții...

Cei de la EverBuying.net organizează mai mereu campanii de reduceri foarte interesante, modalitate prin care avem ocazia să alegem device-ul dorit la un preț cu mult mai mic. Este și cazul campaniei ce pornește astăzi, eveniment plin de promoții atractive ce se va desfășura până pe data de 21 martie.

Desigur, avem parte de discount-uri și pentru smartphone-uri, un exemplu numai bun de luat în seamă fiind modelul Ulefone Be Touch 3. Acest produs ne pune la dispoziție un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core de 1.3 GHz, 16 GB spațiu intern de stocare, dar și 3 GB memorie RAM.

Ulefone Be Touch 3

Avem o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și autofocus, un senzor frontal de 5 megapixeli, scanner de amprente și suport pentru două cartele SIM. Be Touch 3 sosește cu Android 5.1 Lollipop la bord, și cu o baterie de 2550 mAh. În această perioadă, telefonul costă doar 149.99 dolari ~ 603 lei.

Ulefone Paris

În aceeași categorie de preț îl avem și pe Ulefone Paris, terminal arătos ce adoptă un hardware mid-range. Ca dotări avem un display HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 1.3 GHz, 16 GB spațiu de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Modelul Ulefone Paris costă acum 129.14 dolari ~ 519 lei , sosind și cu o husă la pachet. De altfel acest telefon este prezent și pe plan local sub numele Evolio X5 și se vine la prețul de 799 lei.

Oukitel K4000 Pro

De asemenea, putem alege modelul Oukitel K4000 Pro în schimb, smartphone ce impresionează prin bateria de 4600 mAh adusă la interior. Nici dotările nu sunt deloc rele, acesta oferind un display HD de 5 inch cu sticlă 2.5D, un procesor octa-core, 2 GB memorie RAM și conectivitate 4G LTE.

Oukitel K4000 Pro poate fi achiziționat până pe data de 21 martie la un preț de doar 115.89 dolari, sumă ce se traduce în aproximativ 466 lei. Toate aceste modele prezentate mai sus, dar și alte device-uri la fel de atractive ca preț și specificații, pot fi găsite pe site-ul everbuying.net.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×