Ofertele UTOK sunt din nou în centrul atenției; 48 ore de reduceri pentru cele mai populare produse comercializate

816 ori
<b>Ofertele UTOK sunt din nou în centrul atenției; 48 ore de reduceri pentru cele mai populare produse comercializate</b>Cum primăvara &icirc;ncepe să-și facă simțită prezența &icirc;ncet-&icirc;ncet, se pare că și ofertele din partea magazinelor online &icirc;nfloresc &icirc;n această perioadă. De astăzi și p&acirc;nă pe data de 17 martie la ora 9:59,...

Cum primăvara începe să-și facă simțită prezența încet-încet, se pare că și ofertele din partea magazinelor online înfloresc în această perioadă. De astăzi și până pe data de 17 martie la ora 9:59, beneficiem de reduceri foarte atractive pentru 3 dintre cele mai populare produse comercializate de către UTOK.

Este și cazul televizorului UTOK U32HD3, model ce vine cu panou LED de 81 cm și care oferă o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Avem la dispoziție un slot CI+, tunere digitale, dar și posibilitatea de a urmări conținut video direct de pe un stick USB. În perioada 15 - 17 martie, televizorul primește o reducere de 30%, fiind acum vândut pentru suma de 699.99 lei.

Din categoria smartphone avem o propunere interesantă aici, și anume modelul UTOK 351D - terminal din zona accesibilă ce vine cu display de 3.5 inch, procesor dual-core de 1.0 GHz, 4 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și cu o cameră foto de 5 megapixeli. Mulțumită reducerii de 40%, telefonul costă acum doar 149.99 lei.

Nu în ultimul rând, putem opta și pentru tableta UTOK 701D, un dispozitiv cu display de 7 inch, procesor dua-core de 1.0 GHz, și 8 GB spațiu intern de stocare. În perioada mai sus menționată puteți achiziționa acest produs la un preț de numai 149.99 lei. Toate terminalele mai sus prezentate, pot fi găsite chiar aici pe site-ul utok.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×