Sfârșitul de săptămână vine cu reduceri speciale din partea QuickMobile; Galaxy S6 acum la 2.249 lei

352 ori
<b>Sfârșitul de săptămână vine cu reduceri speciale din partea QuickMobile; Galaxy S6 acum la 2.249 lei</b>Ne-am obișnuit ca &icirc;n fiecare zi de vineri să vedem ce ne-au pregătit cei de la QuickMobile pentru weekend-ul ce ne bate la ușă, Ne referim desigur la reduceri, acestea fiind și de această dată unele foarte atractive pentru clienți....

Ne-am obișnuit ca în fiecare zi de vineri să vedem ce ne-au pregătit cei de la QuickMobile pentru weekend-ul ce ne bate la ușă, Ne referim desigur la reduceri, acestea fiind și de această dată unele foarte atractive pentru clienți. Promoția ce debutează astăzi vine cu prețuri speciale la smartphone-uri, tablete, gadget-uri, dar și accesorii.

Samsung Galaxy S6 este unul dintre telefoanele aflate în prim plan din punct de vedere al discount-ului primit, model de tip flagship ce poate fi achiziționat în acest moment la un preț de 2.249 lei. (preț vechi 2.499 lei). Acesta vine în varianta de culoare neagră cu 32 GB spațiu intern de stocare.

Samsung Galaxy S6

Totodată, o reducere la fel de interesantă întâlnim și în cazul lui iPhone 6, terminal ce costă acum 2.699 lei, preț redus de la 3.199 lei. Terminalul de față sosește cu display Retina de 4.7 inch, procesor Apple A8, cameră foto de 8 megapixeli cu bliț dual-tone, și cu scanner de amprente Touch ID.

iPhone 6

Cel de-al 3-lea device pe care vi-l propunem este Lenovo ZUK Z1, telefon de top ce vine cu display Full HD de 5.5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 801, 3 GB memorie RAM și cu 64 GB de stocare. Beneficiem de o cameră foto principală de 13 megapixeli, de un senzor frontal de 8 megapixeli, cât și de un scanner de amprente.

Lenovo ZUK Z1

QuickMobile vinde acest produs la prețul de 1.399 lei, reducerea aplicată pentru weekend fiind în valoare de 200 lei. Alte telefoane și tablete din campanie, pot fi regăsite pe site-ul magazinului chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×