LG Nexus 5x costă acum 999 lei la QuickMobile; și Galaxy S7 are un preț atractiv!

3.287 ori
<b>LG Nexus 5x costă acum 999 lei la QuickMobile; și Galaxy S7 are un preț atractiv!</b>Cei de la QuickMobile dau startul mai devreme reducerilor de weekend în această săptămână, iar printre device-urile ce ne atrag atenția grație prețurilor foarte bune, se află și modelul LG Nexus 5X. Acesta poate fi achiziționat acum pentru suma de 999 lei

Reducerile de weekend QuickMobile pornesc mai devreme în această săptămână, și aruncând o privire asupra site-ului companiei observăm câteva oferte foarte atractive. Una dintre acestea este prețul de 999 lei pentru varianta cu 16 GB a smartphone-ului LG Nexus 5X - terminal ce vine pe alb și care va primi update-uri software foarte rapid din partea celor de la Google, inclusiv Android 7.0 Nougat ce sosește în varianta finală curând.

LG Nexus 5x

Telefonul aduce un display Full HD de 5.2 inch cu protecție Gorilla Glass 3, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 tactat la o frecvență de 1.44 GHz, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 12.3 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser și suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD. Avem și scanner de amprente, o cameră selfie de 5 megapixeli și o baterie de 2700 mAh.

Samsung Galaxy S7

De asemenea, în oferta magazinului avem un preț bun și pentru versiunea dual-SIM a modelului Samsung Galaxy S7. Aceasta costă acum 2.449 lei și specificațiile sale hardware nu mai au nevoie de prezentare. Primim un display QHD de 5.1 inch, un procesor octa-core Exynos 8890, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. 

Puteți verifica lista completă a produselor ce beneficiază de reduceri urmând acest link!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×