Vodafone Romania prezinta oferta speciala de sarbatori pentru Cartela Vodafone

2.680 ori
<b>Vodafone Romania prezinta oferta speciala de sarbatori pentru Cartela Vodafone</b>Vodafone Romania tocmai a anuntat o noua oferta promotionala de sarbatori destinata posesorilor Cartelei Vodafone. Aceasta include, printre altele, o extraoptiune promotionala cu 700 de minute in retea, 70 de minute nationale sau internationale si 700 de...

Vodafone Romania tocmai a anuntat o noua oferta promotionala de sarbatori destinata posesorilor Cartelei Vodafone. Aceasta include, printre altele, o extraoptiune promotionala cu 700 de minute in retea, 70 de minute nationale sau internationale si 700 de SMS-uri in retea, cu 5 euro credit pe luna.

In plus, aceeasi extraoptiune mentionata mai sus include si 800 de minute bonus in grupul de prieteni (4 maxim), la reincarcare. Oferta speciala de sarbatori va mai permite utilizatorilor si sa acceseze emailul si Internetul de pe telefon, oriunde si oricand, in limita a 500 MB de trafic lunar (inclus), cu extraoptiunile de Internet mobil.

Utilizatorii deja existenti sau cei noi pot oferi prietenilor, in perioada sarbatorilor cadouri surpriza saptamanal, sub forma de 20 de SMS-uri in retea sau 15 MB de acces pentru Internet mobil si toate acestea gratuit. Cadoul va fi valabil timp de 24 de ore si nu va consuma din SMS-urile si traficul incluse in extraoptiuni. Ofertele promotionale se vor aplica si la pachetele telefon/cartela, acum cu preturi incepand de 149 RON cu TVA.

Clientii operatorului rosu vor putea achizitiona doua pachete cu telefon si Cartela Vodafone, printre care si varianta cu Nokia 1662 si cartela cu credit de 4 euro, la 179 RON, respectiv pachetul cu Samsung E1120 si cartela cu credit de 2 euro, la pretul de 149 RON. Mai multe detalii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×