Cel mai cool ecran de iPhone: "F*ck your smartphone!"

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.816 ori
<b>Cel mai cool ecran de iPhone: "F*ck your smartphone!"</b>Plictisit de aranjarea standard a iconurilor de pe ecranul iPhone-ului sau, un utilizator inventiv s-a jucat cu simbolurile aplicatiilor de pe ecran, pana a obtinut combinatia de mai jos. Aceasta, citita in intregime da urmatoarea propozitie: "F*ck your...

Plictisit de aranjarea standard a iconurilor de pe ecranul iPhone-ului sau, un utilizator inventiv s-a jucat cu simbolurile aplicatiilor de pe ecran, pana a obtinut combinatia de mai jos. Aceasta, citita in intregime da urmatoarea propozitie: "F*ck your smartphone".

Putem spune ca aceasta este inca o declaratie de razboi din partea lui iPhone pentru orice alt smartphone, sau un alt fanboy Apple care nu are ce face cu timpul liber. Iata ca acum avem raspunsul la o intrebare simpla: "ce face un american cu abonament AT&T in pauza de masa, la ora 13:45?".

Ei bine, el se va prosti cu iPhone-ul sau, cel putin cata vreme bateria acestuia va rezista la activitati amuzante de acest gen si altele, cum ar fi gamingul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×