Cel mai cool ecran de iPhone: "F*ck your smartphone!"

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.834 ori
<b>Cel mai cool ecran de iPhone: "F*ck your smartphone!"</b>Plictisit de aranjarea standard a iconurilor de pe ecranul iPhone-ului sau, un utilizator inventiv s-a jucat cu simbolurile aplicatiilor de pe ecran, pana a obtinut combinatia de mai jos. Aceasta, citita in intregime da urmatoarea propozitie: "F*ck your...

Plictisit de aranjarea standard a iconurilor de pe ecranul iPhone-ului sau, un utilizator inventiv s-a jucat cu simbolurile aplicatiilor de pe ecran, pana a obtinut combinatia de mai jos. Aceasta, citita in intregime da urmatoarea propozitie: "F*ck your smartphone".

Putem spune ca aceasta este inca o declaratie de razboi din partea lui iPhone pentru orice alt smartphone, sau un alt fanboy Apple care nu are ce face cu timpul liber. Iata ca acum avem raspunsul la o intrebare simpla: "ce face un american cu abonament AT&T in pauza de masa, la ora 13:45?".

Ei bine, el se va prosti cu iPhone-ul sau, cel putin cata vreme bateria acestuia va rezista la activitati amuzante de acest gen si altele, cum ar fi gamingul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×