Xiaomi Mi 9 mai ieftin la Altex.ro decât în China! Flagship-ul cu procesor Snapdragon 855 acum la un super-preț

7.205 ori
<b>Xiaomi Mi 9 mai ieftin la Altex.ro decât în China! Flagship-ul cu procesor Snapdragon 855 acum la un super-preț</b>Uneori și retailerii de la noi ajung să ofere reduceri cu adevărat interesante, un exemplu fiind cazul Altex.ro care astăzi taie serios prețul flagship-ului Xiaomi Mi 9. Avem de-a face aici cu varianta ce aduce 6 GB RAM + 64 GB RAM

Uneori și retailerii de la noi ajung să ofere reduceri cu adevărat interesante, un exemplu fiind cazul Altex.ro care astăzi taie serios prețul flagship-ului Xiaomi Mi 9. Avem de-a face aici cu varianta ce aduce 6 GB RAM + 64 GB RAM și pe care o puteți achiziționa pentru doar 1.549 lei, o sumă mai bună decât cea practicată în China.

Xiaomi Mi 9

Telefonul se livrează cu procesor Snapdragon 855 la pachet și dispune de ecran AMOLED FHD+ de 6.39 inch, cititor de amprente integrat în display și de o cameră triplă în spate (48 mpx + 12 mpx telephoto + 16 mpx ultrawide). Are baterie de 3300 mAh cu încărcare rapidă pe fir, dar și wireless.

Mai jos aveți o listă a prețurilor practicate de către comercianții români și cei chinezi pentru varianta cu 6 GB RAM și 64 GB de stocare a lui Xiaomi Mi 9, fiind luate în calcul cele mai mici sume afișate. Găsiți telefonul la doar 1.549 lei pe Altex.ro aici!

Prețuri în România:

Prețuri în China:

Mulțumim pentru pont lui Adrian!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×