Xiaomi Mi Note 10 Pro va fi un flagship real, cu procesor Qualcomm Snapdragon 855+ la bord şi camera de 108 MP

6.384 ori
<b>Xiaomi Mi Note 10 Pro va fi un flagship real, cu procesor Qualcomm Snapdragon 855+ la bord şi camera de 108 MP</b>Cu doar o zi în urmă urmă am aflat ce dotări ne rezervă Xiaomi Mi Note 10 aka Mi CC9 Pro, iar acum aflăm cum stă şi varianta flagship, Xiaomi Mi Note 10 Pro. Ambele terminale sunt aşteptate să debuteze pe 5 noiembrie, cu camere de 108 megapixeli la bord.

Cu doar o zi în urmă urmă am aflat ce dotări ne rezervă Xiaomi Mi Note 10 aka Mi CC9 Pro, iar acum aflăm cum stă şi varianta flagship, Xiaomi Mi Note 10 Pro. Ambele terminale sunt aşteptate să debuteze pe 5 noiembrie, cu camere de 108 megapixeli la bord. Hai să vedem ce ştim despre Mi Note 10 Pro totuşi.

În primul rând acest smartphone va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon 855+, faţă de Snapdragon 730G-ul de pe Mi Note 10. Cele două ar trebui să aibă totuşi în comun o cameră penta, cu 5 senzori, iar cel principal va fi de 108 megapixeli. Varianta Pro mai aduce şi un ecran de 6.7 inch AMOLED şi aduce şi suport pentru încărcare rapidă la 40W.

Xiaomi Mi Note 10 Pro va fi un flagship real, cu procesor Qualcomm Snapdragon 855+ la bord şi camera de 108 MP

Mă aştept şi la 8 sau 12 GB RAM şi am înţeles că rata de refresh de 90 Hz e în cărţi pentru ecranul mai sus menţionat. Cât despre cameră, pe lângă senzorul principal de 108 MP, vom mai primi şi o cameră Bokeh de 12 MP, una ultra wide de 20 MP, una Super Macro de 2 MP şi o inedită camera de 5 MP cu zoom digital până la 50X. Personal cred că este o greşeală în teaser şi e mai degrabă zoom optic 5X, decât camera cu rezoluţie de 5 MP. Auzisem şi în prealabil ceva legat de 5X zoom optic. Avem şi camera selfie de 32 MP.

Dacă telefoanele debutează în China pe 5 noiembrie, ei bine am înţeles că ajung în Europa pe 14 noiembrie, deci nu mai avem mult de aşteptat. Nu m-ar mira să vedem un preţ de pornire sub 400 de euro, chiar şi pentru modelul Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×