Google garantează faptul că terminalele Pixel și Pixel XL vor beneficia de update-uri software până în 2018

1.760 ori
<b>Google garantează faptul că terminalele Pixel și Pixel XL vor beneficia de update-uri software până în 2018</b>Odată cu lansarea terminalelor Pixel și Pixel XL, cei de la Google au început activa în zona smartphone-urilor premium și deși aceste dispozitive au fost lăudate în repetate rânduri - iată că există un dezavantaj major ce vine odată cu achiziția. Este

Pentru cei care apreciază Android-ul stock și update-urile rapide software există pe piață smartphone-urile Pixel, modele disponibile în două variante de dimensiuni și lăudate de mai toate publicațiile tech și de către utilizatori. Astăzi aflăm chiar prin intermediul paginii de suport Android faptul că actualele modele Pixel vor mai primi update-uri software majore doar până în 2018, un lucru ce nu sună deloc bine mai ales ținând cont de prețul plătit pe un asemenea device.

Update-uri Pixel

Avem așadar parte de doar 24 luni suport software, iar Google notează faptul că pe această perioadă se garantează actualizarea terminalelor - existând și posibilitatea ca după expirarea termenului să mai aducă unele update-uri, asta numai dacă doresc.

Update-uri Nexus

De asemenea, tot în pagina de suport Android mai vedem menționat și faptul că patch-urile de securitate vor continua să vină până în 2019 în schimb. Cât despre terminalele Nexus, după cum puteți vedea în tabelul de mai sus, în septembrie 2017 se va termina și perioada garantată de actualizări pentru modelele 6P și 5X. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×