Amazon Echo Show apare într-o nouă imagine; va costa 230 dolari și aflăm ce funcții ni se oferă la pachet!

610 ori
<b>Amazon Echo Show apare într-o nouă imagine; va costa 230 dolari și aflăm ce funcții ni se oferă la pachet!</b>După ce @evleaks ne-a prezentat anterior o primă randare pentru noul Amazon Echo ce va purta numele Show, iată că produsul de față își face apariția într-o nouă imagine. Deși materialul nu este pe atât de clar pe cât ne așteptam, știm deja cum arată

Anterior chiar @evleaks ne prezenta o randare a noului Amazon Echo, produs care urmează a fi prezentat oficial în doar câteva ore aparent. Aflăm astăzi că numele său comercial va fi Echo Show și vedem totodată o nouă imagine care în ciuda calității slabe, reușește să confirme design-ul pe care l-am remarcat acum câteva zile. 

Amazon Echo Show

Fotografia pe care o puteți vedea mai sus indică faptul că acest dispozitiv smart va avea un preț de 230 dolari pe piața din SUA, o sumă cam piperată pentru o boxă inteligentă echipată cu display tactil și asistentul virtual Alexa la bord. Se pare că primim și o cameră web pentru a realiza apeluri video și totodată suport pentru apeluri vocale.

Potrivit listării de aici, Amazon va da startul programului de precomandă pentru Echo Show începând din data de 9 mai, urmând ca livrările să înceapă abia din 28 iunie. Pe piața din Germania acesta va costa 239.99 euro și probabil îl vom vedea și noi disponibil în oferta unor retaileri locali la un moment dat sau altul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×