Garmin Quatix 5 este un smartwatch dedicat pasionaților de sporturi pe apă; se livrează din iunie și costă 599 dolari

1.233 ori
<b>Garmin Quatix 5 este un smartwatch dedicat pasionaților de sporturi pe apă; se livrează din iunie și costă 599 dolari</b>Marinarii, pescarii, dar și pasionații de curse cu bărcile cu velă au de astăzi smartwatch-ul perfect la dispoziție. Numele său este Garmin Quatix 5 și acesta oferă funcții dedicate pentru navigarea pe apă, dar și suport pentru numeroase

Cunoaștem deja faptul că cei de la Garmin aduc pe piață smartwatch-uri de-a dreptul sportive, modele menite să reziste și în cele mai vitrege condiții și care să ofere o monitorizare atentă a exercițiilor fizice. Acum ei lansează ceasul inteligent numit Quatix 5, un purtabil care a fost dezvoltat special pentru acele persoane ce își petrec mult timp pe apă, precum este cazul pescarilor, marinarilor sau a pasionaților de sporturi ca înotul sau canotajul.

Garmin Quatix 5

Acest smartwatch dispune de GPS și de funcții speciale de navigare pe apă precum marcarea de puncte pe hartă folosind o telecomandă specială. De asemenea, ni se oferă și asistență pentru cursele de bărci cu velă, dar și informații cu privire la viteză, adâncime, temperatură și vânt - asta atunci când ceasul este conectat la alte electronice Garmin de la bordul bărcii.

Garmin Quatix 5

Utilizatorii vor putea alege dintr-o serie de profile special create în funcție de activitatea fizică realizată, printre acestea numărându-se următoarele sporturi alergare, cățărare, ciclism, înot, canotaj sau vâslit. Nu lipsește nici senzorul de puls și nici certificarea pentru rezistență la apa de până la 100 metri adâncime, iar în plus avem parte de suport A-GPS, Glonass și de o baterie ce oferă 24 ore autonomie cu GPS-ul activat.

Există aici și modul UltraTrac care crește autonomia la maxim 2 săptămâni în funcție de setările realizate. Display-ul este o unitate LED backlit ce se remarcă printr-o vizibilitate sporită chiar și în plina bătaie a soarelui, iar cei intersați pot opta fie pentru varianta cu ecran protejat de sticlă de safir ce costă 849.99 dolari, fie pentru modelul standard ce costă 599.99 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×