Acesta este prototipul de smartwatch Microsoft Xbox din 2013; un alt produs la care firma IT a renunțat

770 ori
<b>Acesta este prototipul de smartwatch Microsoft Xbox din 2013; un alt produs la care firma IT a renunțat</b>Cei de la Microsoft au numeroase proiecte anulate la activ, un alt produs despre care aflăm astăzi fiind smartwatch-ul Xbox. Ei bine da, în 2013 compania IT a lucrat la un asemenea purtabil, unul care spre marea mirare a noastră arată destul de

Cei de la Microsoft au o grămadă de proiecte anulate la activ, printre acestea numărându-se produse precum tableta Surface Mini, Nokia Mercury sau Microsoft Band 3. Acum aflăm detalii și despre un smartwatch la care compania din Redmond lucra în 2013 - purtabil numit Xbox Watch și care la prima vedere pare a avea ceva elemente comune cu ceasul inteligent al celor de la Apple, ce-i drept într-o formă nu complet finisată.

Ni se dezvăluie faptul că Microsoft a testat câteva prototipuri ale acestui smartwatch branduit Xbox, dar ulterior s-a decis renunțarea completă la proiect din motive neștiute. Sursa din spatele imaginilor afirmă că ceasul ar fi sosit cu display de 1.5 inch, 6 GB de stocare flash și cu un conector magnetic Surface.

Se oferea și funcția de înlocuire a curelei și aparent se pregătea un debut pentru anul 2015. Legatura dintre ceas și consola de gaming Xbox este un alt lucru pe care nu îl știm și pe care nu îl vom afla vreodată..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×