Allview lansează brățările fitness Allfit și Allwatch S; purtabile de buget rezistente la apă și praf

1.692 ori
<b>Allview lansează brățările fitness Allfit și Allwatch S; purtabile de buget rezistente la apă și praf</b>Deși credeam că brașovenii de la Allview au terminat cu lansările de produse pentru acest an, iată că acum cu doar câteva zile înainte de Crăciun sunt anunțate două dispozitive purtabile. Noile modele se numesc Allview Allfit, respectiv Allview Allwatch S

Deși credeam că cei de la Allview au terminat cu lansările pe acest final de an, iată că acum cu doar câteva zile înainte de Crăciun, compania brașoveană anunță lansarea a două brățări fitness foarte interesante ce vin la prețuri mai mult decât accesibile. Noile produse se numesc Allview Allfit, respectiv Allview Allwatch S și trebuie să aflați că pentru moment acestea sunt disponibile doar la precomandă (livrările vor începe din 5 ianuarie 2017). 

Allview Allfit

Primul produs de aici și totodată cel mai accesibil vine la pachet cu un display monocrom OLED de 0.96 inch (rezoluție 128 x 64 pixeli), cu un procesor M0 Nordic 51822 și cu un motor de vibrații pentru notificări. Avem certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, o baterie de 75 mAh ce promite până la 7 zile de autonomie în modul standby, conectivitate Bluetooth 4.0 și senzori pentru măsurarea numărului de pași, a distanței parcurse, dar și a caloriilor arse.

Brățara fitness are și funcții de monitorizare a somnului și poate afișa notificări pentru apelurile, mesajele și pentru update-urile din aplicațiile sociale. Allview Allfit este compatibil cu smartphone-urile ce rulează sistemul de operare Android și costă 159 lei.

Allview Allwatch S

În plan secund avem modelul Allview Allwatch S ce la prima vedere pare a oferi un design puțin mai diferit față de cel adoptat de către smartband-ul mai sus prezentat. Primim la pachet un ecran monocrom OLED de 0.73 inch cu rezoluție de 128 x 88 pixeli, un procesor M0 Nordic 51822, conectivitate Bluetooth 4.0 și suport pentru conectare la smartphone-urile Android. Există și aici senzori pentru măsurarea distanței, a numărului de pași și a calității somnului.

La bord se mai află o baterie de 55 mAh și avem la dispoziție certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. O dotare extra este și scanner-ul de plus. Prețul acestui produs este de 279 lei în acest moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×