Consola Nvidia Shield 2 ni se prezintă în imagini cu iz oficial; ar urma să fie disponibilă în două variante

1.182 ori
<b>Consola Nvidia Shield 2 ni se prezintă în imagini cu iz oficial; ar urma să fie disponibilă în două variante</b>Prima generație a consolei de jocuri Android numită Nvidia Shield este pe cale să primească un succesor, imagini cu noua versiune sosind astăzi în mediul online. Vedem consola cu pricina dar și controllerul asociat acesteia care la rândul său a suferit

Nvidia Shield este numele unui set-top box Android TV cu capabilități de consolă de jocuri, dispozitiv ce era anunțat chiar la sfârșitul lunii mai 2015. La doi ani distanță de la această lansare se pare că firma americană ne pregătește un succesor interesant, detaliu pe care îl descoperim astăzi odată cu sosirea unor prime imagini cu iz oficial în mediul online.

Nvidia Shield 2

Design-ul adoptat de către această nouă versiune nu se schimbă prea mult comparativ cu modelul anterior, dar observăm unele modificări la capitolul look în ceea ce privește controller-ul oferit la pachet. Pare că avem în cazul de față un controller hibrid Xbox One - PlayStation 4, unul care la prima vedere chiar se prezintă bine la capitolul design grație acelei texturi ce include numeroase forme geometrice.

Ca dotări în schimb, se zvonește faptul că vom regăsi la bord un chipset similar cu cel întâlnit pe Nintendo Switch. Vor exista două versiuni pe piața, una dintre acestea sosind cu HDD standard, iar o alta bazată pe stocare flash. În continuare vom putea utiliza consola pentru output 4K pe televizor, dar și pentru a juca diverse titluri de PC prin intermediul serviciului de game-streaming GeForce Now. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×