NEC lansează tabletele Lavie Tab și Lavie Tab S; vin cu diagonale de 7, respectiv 8 inch și cu dotări mid-range

620 ori
<b>NEC lansează tabletele Lavie Tab și Lavie Tab S; vin cu diagonale de 7, respectiv 8 inch și cu dotări mid-range</b>Compania japoneză NEC anunță astăzi lansarea tabletelor Lavie Tab și Lavie Tab S - modele cu dotări mid-range ce ne oferă diagonale de 7, respectiv 8 inch la pachet. Printre specificațiile hardware regăsim procesoare Qualcomm, 2 sau 3 GB RAM și

Compania japoneză NEC anunță astăzi lansarea a două noi tablete numite Lavie Tab și Lavie Tab S - modele cu dotări mid-range și diagonale de 7, respectiv 8 inch. Avem de-a face aici cu terminale ce adoptă carcase unibody din policarbonat, și procesoare Qualcomm la interior. Ca sistem de operare regăsim pe ambele dispozitive Android 6.0 Marshmallow alături de interfața producătorului preinstalată alături.

Lavie Tab

NEC Lavie Tab este modelul ce costă doar 188 dolari, și care ne oferă un display HD de 7 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 410 și 2 GB memorie RAM. Primim 16 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli util pentru apeluri video. La pachet mai este inclusă și o baterie de 3500 mAh și beneficiem aici de acustică Dolby Atmos.

Lavie Tab S

Cât despre Lavie Tab S, această tabletă se bazează pe un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 de 2 GHz și pe un chip de 3 GB memorie RAM. Avem 16 GB de stocare flash la bord, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bleutooth 4.0 și certificare IP5X/IPX2 pentru rezistența la apă și praf. O baterie de 4250 mAh se află la interior, și primim o cameră foto principală de 8 megapixeli, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli.

Prețul său este de 274 dolari și tehnologia Dolby Atmos este de asemenea prezentă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×