Android Oreo ajunge de acum și pe smartwatch-urile Android Wear; iată noutățile

2.514 ori
<b>Android Oreo ajunge de acum și pe smartwatch-urile Android Wear; iată noutățile</b>De astăzi începe și actualizarea la Android Oreo pentru smartwatch-urile Android Wear, release ce aduce câteva funcții mai mult sau mai puțin utile. Toate vă sunt prezentate în rândurile de mai jos și trebuie știut faptul că

Pe finalul primei săptămâni din decembrie începe și actualizarea la Android Oreo pentru smartwatch-urile Android Wear de pe piață, funcțiile noi fiind din păcate în număr restrâns. Se oferă de acum suport pentru 7 noi țări/limbi: olandeză (Belgia), cehă, Spaniolă (El Salvador), spaniolă (Honduras), Spaniolă (Paraguay), portugheză (Portugalia), respectiv engleză (Nigeria), dar și alte mici introduceri.

Android Wear

Printre ele amintim posibilitatea de a activa manual modul economisire baterie, cea de a dezactiva funcția touch-to-wake utilă în condiții de umiditate, dar și posibilitatea de a seta diferite nivele de vibrații pentru notificările primite (Normal, Long, sau Double).

Android Wear

Este un update minor și cumva Google nu dezvăluie lista purtabilelor ce vor primi actualizarea, task ce le revine producătorilor de hardware se pare. Aflăm totuși din partea celor de la Android Police faptul că LG Watch Sport este unul dintre primele ceasuri ce primește Oreo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×