OnePlus 5 primeşte Android 8.0 Oreo sub formă de build beta

910 ori
<b>OnePlus 5 primeşte Android 8.0 Oreo sub formă de build beta</b>Aflam în urmă cu aproximativ două săptămâni faptul că până la final de an smartphone-urile OnePlus 5 și OnePlus 5T vor primi actualizarea la Android Oreo până la final de an. În acest sens descoperim astăzi că varianta OP5 a primit

În urmă cu aproximativ două săptămâni aflam că OnePlus 3 şi OnePlus 3T sunt pe cale să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo în faza beta. Tot atunci descopeream că acelaşi tratament îl primesc şi OnePlus 5 şi 5T până la final de an, iar azi suntem informați că OnePlus 5 e deja pe drumul cel bun, primind propriul build Oreo.

Flagship-ul OnePlus pe prima jumătate a anului primeşte obişnuitele noutăţi asociate lui Oreo, fie că e vorba de Notification Dots, de snooze pentru notificări, Play Protect sau mod Picture in Picture. În plus vine şi security patch-ul pe luna octombrie. Changelog-ul menţionează şi funcţia Autofill, care completează automat câmpurile pentru parole, dar şi selecţia inteligentă a textului.

Avem şi Parallel Apps şi un nou design pentru zona Quick Settings. La nivel de launcher primim un design de folder nou şi posibilitatea de a urca fotografiile direct în Shot via OnePlus. Acesta fiind un beta e de aşteptat să vedem şi ceva buguri, dar nimic cu adevărat grav. Odată instalat softul beta, nu veţi mai primi actualizări OTA stabile şi oficiale, ci doar continuări ale actualizării beta, în versiuni tot mai noi.

Între timp OnePlus 3 şi 3T au primit actualizarea la software-ul final Oreo în România în weekend.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×