LG V30 Signature Edition debutează în ediție limitată; costă 1.800 dolari și numai 300 unități vor fi produse

1.575 ori
<b>LG V30 Signature Edition debutează în ediție limitată; costă 1.800 dolari și numai 300 unități vor fi produse</b>Pe piața sud-coreeană cei de la LG Electronics au introdus astăzi o ediție limitată a phablet-ului LG V30 și anume telefonul numit LG Signature Edition. După cum probabil știți, LG vinde mai multe produse din această serie Signature

În continuare smartphone-ul LG V30 rămâne greu de procurat pe plan local cât și în alte regiuni din jurul lumii, dar dacă visați la cea mai nouă variantă a acestui flagship puteți să vă resemnați. Vorbim despre modelul LG V30 Signature Edition în cazul în care nu ați aflat deja, o ediție limitată a telefonului ce va fi comercializată doar pe piața din Coreea de Sud într-un număr de doar 300 unități.

LG Signature Edition

Prețul per unitate este de 1800 dolari și după cum sugerează și numele, avem de-a face cu un telefon din gama de produse premium Signature. Ce înseamnă asta este că smartphone-ul a primit o carcasă din ceramică glossy similară cu ce vedeam pe mega phablet-ul Xiaomi Mi Mix.

Se mai remarcă și prin câteva upgrade-uri la nivel hardware, acestea fiind spațiul de stocare ce ajunge la 256 GB și RAM-ul ce urcă la 6 GB. De asemenea, cei care vor pune mâna pe un astfel de smartphone ediție limitată au posibilitatea de a aplica pentru serviciul premium prin care vor avea numele gravat direct pe spatele telefonului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×