LG V30 Signature Edition debutează în ediție limitată; costă 1.800 dolari și numai 300 unități vor fi produse

Autor:  | Publicat în:  LG 1.400 ori
<b>LG V30 Signature Edition debutează în ediție limitată; costă 1.800 dolari și numai 300 unități vor fi produse</b>Pe piața sud-coreeană cei de la LG Electronics au introdus astăzi o ediție limitată a phablet-ului LG V30 și anume telefonul numit LG Signature Edition. După cum probabil știți, LG vinde mai multe produse din această serie Signature

În continuare smartphone-ul LG V30 rămâne greu de procurat pe plan local cât și în alte regiuni din jurul lumii, dar dacă visați la cea mai nouă variantă a acestui flagship puteți să vă resemnați. Vorbim despre modelul LG V30 Signature Edition în cazul în care nu ați aflat deja, o ediție limitată a telefonului ce va fi comercializată doar pe piața din Coreea de Sud într-un număr de doar 300 unități.

LG Signature Edition

Prețul per unitate este de 1800 dolari și după cum sugerează și numele, avem de-a face cu un telefon din gama de produse premium Signature. Ce înseamnă asta este că smartphone-ul a primit o carcasă din ceramică glossy similară cu ce vedeam pe mega phablet-ul Xiaomi Mi Mix.

Se mai remarcă și prin câteva upgrade-uri la nivel hardware, acestea fiind spațiul de stocare ce ajunge la 256 GB și RAM-ul ce urcă la 6 GB. De asemenea, cei care vor pune mâna pe un astfel de smartphone ediție limitată au posibilitatea de a aplica pentru serviciul premium prin care vor avea numele gravat direct pe spatele telefonului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×