Apple Watch s-a vândut în 34.4 milioane de exemplare încă de la debutul său comercial din 2015

774 ori
<b>Apple Watch s-a vândut în 34.4 milioane de exemplare încă de la debutul său comercial din 2015</b>Au trecut mai bine de doi ani de la debutul lui Apple Watch, un produs care în ciuda faptului că nu oferă pe atât de mare funcționalitate precum un smartphone a reușit să se vând în 34.4 milioane de exemplare. Accesoriul purtabil

Un raport emis recent de către firma de research Canalys scoate la iveală că Apple a livrat până în acest moment un număr uriaș de 34.4 milioane de ceasuri inteligente, asta încă de la debutul primei generații în 2015. Cum știm cu toții, Apple Watch este un accesoriu menit să aducă extra funcții pentru posesorii de iPhone, unul care se vinde în zeci de variante ce se diferențiază prin dotări, dimensiuni și curele oferite alături.

Potrivit analistului Vincent Thielke din cadrul companiei mai sus menționate, cele peste 34 milioane de unități Apple Watch livrate cumulează 51.6% din numărul total de smartwatch-uri livrate la nivel global până în prezent. Apple este astfel cel mai mare producător de ceasuri inteligente de pe piață și putem spune că Apple Watch domină industria purtabilelor.

Cel mai recent model de ceas din portofoliu se numește Watch Series 3 și printre principalele sale funcții se află suportul LTE ce le permite posesorilor să îl folosească independent de telefon. Dacă vreți să verificați la ce prețuri se vinde actuala generație Apple Watch pe piața locală, aveți aici un articol Preț și Disponibilitate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×