Apple Watch Series 3 Hands-on: elegant fără îndoială şi mai independent (Video)

1.282 ori
<b>Apple Watch Series 3 Hands-on: elegant fără îndoială şi mai independent (Video)</b>În cadrul evenimentului organizat de QuickMobile pe data de 27 septembrie am văzut afișat la fața locului și noua generație Apple Watch, model al cărui nume comercial este Apple Watch Series 3. Noul purtabil se remarcă în primul și în primul rând prin

Am participat în această săptămână la o prezentare a lui iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, din partea Quickmobile.ro, care a adus în prim plan şi Apple Watch Series 3. Nu se putea fără un hands-on realizat la faţa locului, care cumva a devenit şi unboxing în cele din urmă. Produsul porneşte de la 1.699 lei la retailer şi noi ne-am jucat cu versiunea de 38 mm și curea sport a acestui purtabil.

Acum ceasul este independent faţă de iPhone, având conectivitate celulară, inclusiv LTE. Foloseşte un eSIM care îşi ia numărul de la cartela de pe iPhone-ul vostru. La bordul acestui ceas se află un procesor dual core care pe hârtie este cu până la 70% mai performant decât al predecesorilor. Corpul rămâne fabricat din aluminiu, iar ecranul are protecţie din sticlă de safir, dar asta doar în varianta Edition care sare de 1300 de dolari.

Smartwatch-ul este cu siguranţă elegant, dar mie varianta de 38 mm mi s-a părut cam mică, deci aş prefera una cu cadran mai mare, de 42 mm poate. Iese în evidenţă faţă de predecesori prin acel mic punct roşu pe butonul crown, dar în rest păstrează neschimbat designul predecesorului. Ecranul este şocant de luminos, chiar şi la cea mai mică setare brightness, lucru la care mă aşteptam, având în vedere performanța predecesorilor.

În cutia ceasului se află un încărcător, cu pini care se scot imediat în afară, dar şi un cablu cu adaptor pentru încărcare wireless. Lista e completată de un manual. Interfaţa a rămas cum am lăsat-o, cu acelaşi "nor" de aplicaţii în care dăm zoom folosind rotiri ale butonului crown. Avem şi un soi de zonă de multitasking pe bază de ferestre în carusel, care mie mi se pare nouă de vreme ce nu am mai folosit un Apple Watch de un an şi jumătate şi am rămas în urmă cu WatchOS.

Ce trebuie să reţineţi e că ceasul e mic şi elegant, poate realiza şi primi apeluri, ştie streaming de muzică prin Apple Music şi ar avea şi funcţii de fitness upgradate, pentru cei care fac HIIT, ciclism sau înot. Este rezistent la apă până la 50 de metri şi mi se pare o achiziţie logică dacă ai deja o casă plină cu Mac-uri, MacBook-uri, iPhone-uri şi iPad-uri. Îl găsiţi la Quickmobile.ro de la 1699 lei.

Apple Watch Series 3, prezentare video Hands-on

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×