Apple Watch Series 3 este ceasul ce poate înlocui iPhone-ul; aduce suport LTE și costă 399 dolari

1.830 ori
<b>Apple Watch Series 3 este ceasul ce poate înlocui iPhone-ul; aduce suport LTE și costă 399 dolari</b>Pe lângă noile terminale anunțate ieri seară de către Apple am avut și ceasul Apple Watch Series 3, un purtabil care de această dată sosește cu suport 4G LTE. Asta înseamnă că ceasul poate funcționa fără a avea un iPhone conectat în permanență

Tim Cook a anunțat în cadrul evenimentului de ieri seară și noua generație a ceasului inteligent din portofoliu, adică Apple Watch Series 3. Compania americană a ținut să dezvăluie faptul căApple Watch este acum cel mai vândut ceas din lume, depășind chiar și vânzările celebrului producător Rolex. Smartwatch-ul celor din Cupertino a obținut un rating de 97% ca satisfacție din partea utilizatorilor și acum este momentul pentru un nou model.

Apple Watch Series 3

Acesta este capabil să înlocuiască iPhone-ul din buzunarul vostru, asta pentru că dispune de suport LTE și de funcția ce permite realizarea și primirea de apeluri sau de SMS-uri. Practic nu mai avem nevoie de un smartphone conectat în permanență la purtabil, ceasul funcționând la fel de bine și de unul singur.

Apple Watch Series 3

În mod inedit antena 4G LTE și 3G este display-ul ceasului și aflați că avem parte de un e-SIM (SIM electronic) ce va împărți numărul de telefon cu cel de pe iPhone. Ce înseamnă asta este că atunci când uităm telefonul acasă vom putea primi apelurile direct pe ceas fără a intra în panică cum se întâmplă de multe ori când descoperim că am plecat fără smartphone în buzunar.

Ceasul cel nou dispune de certificare pentru rezistență la apă în regim 5 ATM, de un display AMOLED cu suport 3D Touch (variante de 1.5 inch și 1.65 inch) și de un nou procesor dual-core W2 care aparent este cu 70% mai rapid decât cel găsit pe generația anterioară de Apple Watch. Se promite o performanță cu 85% mai bună a conexiunii Wi-Fi, asta în vreme ce consumul de energie este redus la jumătate.

Printre noutăți mai avem cei 16 GB de stocare, posibilitatea de streaming audio via Apple Music a unui număr de peste 40 milioane de piees și suportul vocal pentru Siri, asistentul fiind acum capabil să comunice vocal cu noi. Modelul cu suport 4G costă 399 dolari, iar cel obișnuit va fi comercializat pentru 329 dolari. Varianta de top ce aduce o carcasă din ceramică va costa 1349 dolari din 22 septembrie când ajunge în magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×