BlackBerry semnează o înţelegere cu Timex, pe bază de licenţiere a brevetelor; Smartwatch BB în pregătire?

808 ori
<b>BlackBerry semnează o înţelegere cu Timex, pe bază de licenţiere a brevetelor; Smartwatch BB în pregătire?</b>Teoria unui smartwatch BlackBerry apare astăzi ca urmare a unui parteneriat încheiat cu cei de la Timex. La fel ca în cazul smartphone-urilor, cei de la BB au licențiat brevetele și numele companiei către Timex și cel mai probabil vom avea

În vreme ce informaţiile despre un viitor smartphone BlackBerry cu ecran touch şi fără tastatură se tot intensifică, acum aflăm că brandul BB ar putea să ne pregătească chiar mai mult decât atât. În epoca TCL, BlackBerry ar putea chiar să ne aducă un smartwatch, judecând după înţelegerea pe care tocmai au realizat-o cu Timex.

Celebrul brand de purtabile a semnat o înţelegere cu BlackBerry, prin care cele două companii vor face schimb de brevete. Acest parteneriat s-ar putea solda cu un ceas inteligent co branduit de către aceste firme. Ştim că Timex va face plăţi de drepturi de autor spre BlackBerry, care are în portofoliu peste 40.000 de brevete. Acestea au legătură cu infrastructura de reţea, comunicaţii wireless, acustică, mesagerie, software enterprise, sisteme de operare, virtualizare şi securitate cibernetică.

Ideea e că multă lume oricum cumpăra smartphone-uri BlackBerry pentru serviciile acestora de comunicaţii, de securitate şi cele enterprise. Ideea unui ceas inteligent cu BBM la purtător sună tentant pentru mulţi. În ziua de azi avem ceasuri inteligente sport, unele casual, unele business ca look, dar nu avem nici un ceas cu adevărat business şi enterprise, pentru oamenii de afaceri, pentru manageri sau cei din guverne.

Segment bun de explorat pentru BlackBerry și Timex.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×