BlackBerry Krypton este certificat de către FCC, ar urma să debuteze în curând

828 ori
<b>BlackBerry Krypton este certificat de către FCC, ar urma să debuteze în curând</b>Aflăm astăzi detalii despre un nou smartphone BlackBerry ce poartă numele de cod Krypton și care a fost recent certificat de către FCC. Din câte se pare vom avea de-a face cu un telefon din zona mid-range, unul care va opta pentru procesorul

Am aflat la IFA 2017 ca TCL pregăteşte lansarea unui telefon BlackBerry nou in aceasta toamnă, dar fără tastatura fizică de această dată. Acel model ar putea fi mai aproape de debut decât credeaţi, pentru că un misterios model BB Krypton tocmai a fost certificat de către FCC.

Terminalul primise deja certificări de la Bluetooth SIG şi WiFi Alliance şi era cunoscut sub numele de cod BBD100-1, BBD100-2 sau mai nou BlackBerry Krypton. Ar trebui să sosească în magazine cândva în luna octombrie, dar deocamdată nu avem o listă prea clară cu informaţii despre device. Tot ce avem este profilul din imaginea de mai sus, care dezvăluie un format modern pentru smartphone.

Ar urma să fie un telefon midrange cu procesor Snapdragon 625 sau 626, 4 GB RAM şi o baterie generoasă de 4000 mAh. Speculaţiile vorbesc despre un ecran Full HD la bord şi nu m-ar mira că TCL şi BlackBerry să cedeze presiunii trendurilor şi să ne ofere un ecran edge to edge şi o cameră duală în spate. Rezistenţa la apă şi praf a lui BlackBerry Krypton ar fi bătută în cuie şi evident selling point-uul e de fapt suita de servicii de productivitate, comunicare şi securitate BlackBerry.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×