CES 2017: Garmin anunţă 3 noi variante ale smartwatchului Fenix 5, cu GPS şi funcţii de fitness tracking

1.708 ori
<b>CES 2017: Garmin anunţă 3 noi variante ale smartwatchului Fenix 5, cu GPS şi funcţii de fitness tracking</b>Era de așteptat ca în cadrul târgului de tehnologie CES 2017 din Las Vegas să vedem și noi smartwatch-uri. Garmin este producătorul ce deschide balul lansărilor odată cu anunțul a 3 noi variante pentru ceasul Fenix 5, acestea fiind dotate cu GPS și

Chiar dacă purtabilele au avut un 2016 slab, încă mai există zone de nişa care sunt privite cu interes de public. Spre exemplu smartwatch-urile cu funcţii de fitness şi GPS performant sunt bine primite, iar Garmin tocmai a anunţat o nouă versiune de astfel de produs, sub numele de Fenix 5. El a debutat la CES 2017, în 3 versiuni.

GarminFenix5

Publicul poate alege variante cu diametru încă 1.6 inch şi 2 inch, iar cele 3 variante sunt Fenix 5, 5X şi 5S. Timpul de funcţionare este undeva între 8 zile şi 2 săptămâni cu o singură încărcare, dar în mod de funcţionare smart durata e undeva între 13 şi 24 de ore, dacă ţineţi GPS-ul pornit. Ceasurile sunt rezistente la apă, până la o adâncime de 100 de metri şi oferă funcţie de activity tracker, ca şi alte purtabile Garmin.

S-ar părea că Garmin ţinteşte spre zona feminină, pentru că aceste gadgeturi sunt mult mai uşoare şi mai compacte. Fenix 5 măsoară doar 47 mm în diametru în total, reuşind să păstreze acelaşi senzor performant de puls ca şi mai vechiul şi masivul Fenix 3HR. Smartwatch-urile sunt şi personalizabile, astfel că putem înlocui curele din piele cu cele din silicon sau cu brăţări din metal.

Garmin Fenix 5 şi 5S costă în jur de 600 de dolari, iar 5X ajunge la 700, împreună cu variantele sapphire de Fenix 5 şi Fenix 5S. Ca şi predecesorii lor, aceste purtabile au moduri speciale de monitorizare a ciclismului, drumeţiilor, innotului, alergării şi multe altele. Evident primim şi GPS performant şi suport Glonass, dar şi altimetru, barometru şi giroscop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×