Casio Pro Trek Smart WSD-F20S e cel mai nou smartwatch Casio, acum disponibil într-o ediţie specială

Autor:  | Publicat în:  Casio  Smartwatch 2.877 ori
<b>Casio Pro Trek Smart WSD-F20S e cel mai nou smartwatch Casio, acum disponibil într-o ediţie specială</b>În cadrul târgului Baselworld 2017, cei de la Casio au anunțat lansarea smartwatch-ului Casio Pro Trek Smart WSD-F20S, un ceas cu nume complicat care rulează sistemul de operare Android Wear 2.0. Acesta nu arată deloc rău din punct de vedere al design-ulu

Casio nu e chiar cel mai activ jucător în zona smartwatch, dar puţinele lor ceasuri de acest tip sunt foarte apreciate de fani. În aceste zile are loc un show tech axat pe ceasuri şi anume Baselworld 2017, la care s-a remarcat un nou smartwatch anunţat de Casio şi anume o ediţie specială de Casio Pro Trek Smart WSD-F20.

Noul venit are multe în comun cu modelul de bază, precum ecranul LCD dual layer de 1.32 inch, plus GPS-ul integrat. Ecranul poate trece la afişaj monocrom dacă e nevoie să fie economisită bateria, aparent. WSD-F20S se remarcă totuşi prin combinaţia de albastru cu negru, unică pentru acest model. Cristalul de safir oferă extra rezistenţă pentru cadran, iar carcasa a primit tratament de tip "ion plating".

Doar 500 de unităţi vor fi produse şi încă nu avem preţ sau o dată de lansare. Ce e cert e că terminalul e cu adevărat smart, având ca OS Android Wear 2.0, cu toate funcţiile asociate. Asta înseamnă că vom putea rula aplicaţii de sine stătătoare şi folosi noua tehnologie de fitness tracking specifică lui Wear 2.0. Avem şi watch face-uri mai complexe, suport pentru plăți mobile dacă e un chip NFC la bord şi noi modalităţi de input.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×