CES 2017: New Balance lansează smartwatchul RunIQ, cu Android Wear şi tehnologie Intel

1.379 ori
<b>CES 2017: New Balance lansează smartwatchul RunIQ, cu Android Wear şi tehnologie Intel</b>Târgul CES 2017 ne-a adus și câteva smartwatch-uri noi, iar printre acestea includem și modelul New Balance pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Ceasul inteligent de față numit RunIQ vine cu Android Wear la bord și cu tehnologie Intel prin care

Când zic "New Balance" mă gândesc mai degrabă la pantofi sport care arată foarte bine şi au şi preţ pe măsură, dar mai nou compania a intrat şi în zona purtabilelor. Ei au lansat la CES 2017 smartwatchul RunIQ, cu tehnologie Intel la bord, cu Android Wear şi preţ de 299.99 dolari.

New Balance RunIQ

New Balance RunIQ va ajunge în magazine pe 1 februarie şi e disponibil deja la precomandă. El oferă 24 de ore de funcţionare medie, sau până la 5 ore de utilizare continuă cu GPS pornit şi monitorizare a pulsului activă. În vreme ce Google furnizează software-ul de la bordul acestui ceas, Intel se ocupă cu hardware-ul. Rezultatul e un gadget ce e rezistent la apă şi poate fi scufundat până la 5 atmosfere de presiune.

Permite şi sincronizarea cu aplicaţia STRAVA, ce oferă acces la o comunitate de pasionaţi de fitness şi atleţi, dar are şi funcţie de playback audio direct din Google Play Music. Smartwatchul va realiza şi trasee desenate pe hartă cu parcursul vostru la jogging şi va monitoriza pulsul în timp real. La bord găsim un ecran AMOLED de 1.39 inch, 512 MB RAM şi 4 GB stocare, accelerometru şi giroscop.

Comenzile se fac aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×