Fossil Q Founder, primul smartwatch al producătorului american de accesorii este acum disponibil la vânzare; costă 275$

2.582 ori
<b>Fossil Q Founder, primul smartwatch al producătorului american de accesorii este acum disponibil la vânzare; costă 275$</b>&Icirc;n cursul lunii ce tocmai a trecut, producătorul american de accesorii și obiecte vestimentare Fossil, anunța lansarea unui prim smartwatch din portofoliu. Acest device numit Fossil Q Founder este disponibil de astăzi la v&acirc;nzare &icirc;n...

În cursul lunii ce tocmai a trecut, producătorul american de accesorii și obiecte vestimentare Fossil, anunța lansarea unui prim smartwatch din portofoliu. Acest device numit Fossil Q Founder este disponibil de astăzi la vânzare în magazine pentru un preț recomandat de 275$ în cazul versiunii cu brățară din piele.

Dacă suntem interesați în schimb de modelul ce vine cu o curea metalică, prețul ceasului va crește cu 20$. Pe lângă design-ul foarte reușit, ceasul celor de la Fossil vine cu dotări destul de interesante. Avem parte de un display complet circular, de 4 GB spațiu intern de stocare, și de o baterie de 400 mAh ce promite o zi de autonomie.

Fossil Q Founder oferă un senzor accelerometru, un giroscop, conectivitate Bluetooth 4.1 și compatibilitate cu terminale Android (minim 4.4) și iOS (minim 8.0). Cadranul ceasului este realizat din oțel inoxidabil și are o mărime de 46 mm, respectiv o grosime de 13 mm. Greutatea sa totală este de 71.94 rame, iar ca dotări extra primim și certificare IP67 pentru rezistență la apă. Desigur, Android Wear este sistemul de operare pre-instalat pe acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×