Fossil vine pe piață cu două noi smartwatch-uri Android Wear numite Q Wander și Q Marshal

2.146 ori
<b>Fossil vine pe piață cu două noi smartwatch-uri Android Wear numite Q Wander și Q Marshal</b>Printre producătorii de smartwatch-uri cu Android Wear la bord se află și Fossil, companie ce astăzi anunță lansare a două noi produse arătoase. Vorbim despre Q Wander, și Q Marshal - dispozitive ce adoptă două stiluri diferite, oferind...

Printre producătorii de smartwatch-uri cu Android Wear la bord se află și Fossil, companie ce astăzi anunță lansare a două noi produse arătoase. Vorbim despre Q Wander, și Q Marshal - dispozitive ce adoptă două stiluri diferite, oferind totodată și o dimensiune a cadranului de 44, respectiv 46 mm.

Fossil Q Wander (44mm) este modelul destinat publicului feminin în mare parte, acesta sosind în nuanțe Rose Gold și oferind utilizatorilor posibilitatea de schimbare a curelei. Avem parte de un panou touchscreen complet circular și de numeroși senzori meniți să măsoare numărul de pași, activitatea fizică sau numărul de calorii arse.

Celălalt model denumit Fossil Q Marshal vine cu un look ceva mai rugged potrivit companiei, ceas cu cadran de 46 mm, panou touchscreen și corp metalic. Aflăm că ambele ceasuri oferă funcția Always-On display, posibilitatea de a răspunde la mesajele primite direct de pe ceas, dar și numeroase teme, respectiv curele de schimb.

Fossil Q Wander și Q Marshal vor ajunge la vânzare spre sfârșitul acestui an, moment în care vom afla și prețurile de comercializare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×