Fossil vine pe piață cu două noi smartwatch-uri Android Wear numite Q Wander și Q Marshal

Autor:  | Publicat în:  Fossil 1.828 ori
<b>Fossil vine pe piață cu două noi smartwatch-uri Android Wear numite Q Wander și Q Marshal</b>Printre producătorii de smartwatch-uri cu Android Wear la bord se află și Fossil, companie ce astăzi anunță lansare a două noi produse arătoase. Vorbim despre Q Wander, și Q Marshal - dispozitive ce adoptă două stiluri diferite, oferind...

Printre producătorii de smartwatch-uri cu Android Wear la bord se află și Fossil, companie ce astăzi anunță lansare a două noi produse arătoase. Vorbim despre Q Wander, și Q Marshal - dispozitive ce adoptă două stiluri diferite, oferind totodată și o dimensiune a cadranului de 44, respectiv 46 mm.

Fossil Q Wander (44mm) este modelul destinat publicului feminin în mare parte, acesta sosind în nuanțe Rose Gold și oferind utilizatorilor posibilitatea de schimbare a curelei. Avem parte de un panou touchscreen complet circular și de numeroși senzori meniți să măsoare numărul de pași, activitatea fizică sau numărul de calorii arse.

Celălalt model denumit Fossil Q Marshal vine cu un look ceva mai rugged potrivit companiei, ceas cu cadran de 46 mm, panou touchscreen și corp metalic. Aflăm că ambele ceasuri oferă funcția Always-On display, posibilitatea de a răspunde la mesajele primite direct de pe ceas, dar și numeroase teme, respectiv curele de schimb.

Fossil Q Wander și Q Marshal vor ajunge la vânzare spre sfârșitul acestui an, moment în care vom afla și prețurile de comercializare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×