Dotările hardware ale smartwatch-ului LG Watch Sport sunt confirmate de o listare GeekBench

1.117 ori
<b>Dotările hardware ale smartwatch-ului LG Watch Sport sunt confirmate de o listare GeekBench</b>Anterior aflam faptul că evenimentul pregătit de către Google și LG pentru lansarea primelor smartwatch-uri cu Android Wear 2.0 de pe piață a fost mutat de pe 9 februarie pe 8 februarie. Printre aceste noi purtabile avem și modelul LG Watch Sport ale

După ce am aflat că evenimentul de lansare a primelor smartwatch-uri de pe piață cu Android Wear 2.0 a fost mutat pe data de 8 februarie, iată că astăzi ni se confirmă și dotările hardware pe care unul dintre aceste purtabile le va oferi la pachet. Este vorba despre LG Watch Sport, ceas inteligent care tocmai ce și-a făcut apariția în testul benchmark GeekBench pe care îl puteți vedea mai jos.

LG Watch Sport

Ni se confirmă așadar faptul că ceasul va oferi un procesor quad-core Qualcom tactat la o frecvență de 1.09 GHz și că vom primi 768 MB memorie RAM. De asemenea, listarea de față ne aduce la cunoștiință că într-adevăr Android Wear 2.0 este bazat pe sistemul de operare Android Nougat, mai precis pe versiunea 7.1.1.

Pe LG Watch Sport îl mai așteptăm și cu suport 4G, cu un display circular de 1.38 inch (480 x 480 pixeli) și cu 4 GB spațiu de stocare flash. Totodată, există șanse să vedem Google Asisstant integrat la pachet pe acest nou purtabil. Detaliile complete le aflăm în doar câteva zile!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×