Încă o scăpare pentru LG G6, de această dată sub formă de huse ultra rezistente Ringke listate pe Amazon

2.337 ori
<b>Încă o scăpare pentru LG G6, de această dată sub formă de huse ultra rezistente Ringke listate pe Amazon</b>Începutul lunii februarie ne-a adus o mulţime de scăpări legate de LG G6, flagship LG pe care îl aşteptam la MWC 2017. Azi vedem şi huse pentru acest smartphone, modele ultra rezistente marca Ringke listate pe Amazon.

Începutul lunii februarie ne-a adus o mulţime de scăpări legate de LG G6, flagship LG pe care îl aşteptam la MWC 2017. Azi vedem şi huse pentru acest smartphone, modele ultra rezistente marca Ringke listate pe Amazon.

Sunt huse din material TPU, cu rezistenţă la scăpări şi şocuri şi vin în variante transparente, negre sau roz, la preţul de doar 11.99 dolari. Ringke e un producător respectat de accesorii de genul, deci nu cred că îşi permite să speculeze pe seama designului lui LG G6, dacă nu are surse sigure legat de el. Observăm un capac special pentru portul USB Type C în zona inferioară şi prezenţa camerei duale în spate, dar şi scannerului de amprente sub ea.

Ecranul din aceste imagini pare cu adevărat să aibă muchii înguste, poate nu totuşi la proporţia de 90% screen to body ratio cum ni s-a promis pentru că zonă de sub ecran e cam mare. În ultimele zile am văzut un prototip de LG G6, înregistrarea unor denumiri asociate cu flagship-ul şi apoi o variantă glossy neagră a telefonului, ce părea să aibă spate din sticlă.

Weekendul ne-a adus şi versiune cu spate glossy şi look metalic, cu margini uşor curbate. În ritmul ăsta o să vedem în curând şi un clip hands on cu terminalul. Îl aşteptam la Barcelona la finalul lunii în cadrul MWC 2017, cu procesor Snapdragon 821 şi ecran Quad HD de 5.7 inch. Modularitatea a dispărut şi primim şi 4 sau 6 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×