Smartwatch-ul Misfit Vapor va fi lansat comercial cu Android Wear 2.0 la bord

1.325 ori
<b>Smartwatch-ul Misfit Vapor va fi lansat comercial cu Android Wear 2.0 la bord</b>Ediția CES din acest an ne-a adus și primul smartwatch veritabil din partea celor de la Misfit, model numit Vapor. E drept că a trecut ceva timp de la anunțul cu pricina, dar astăzi aflăm noi detalii despre produsul de față și despre data la care urmează

În cadrul târgului de tehnologie CES din ianuarie cei de la Misfit dezvăluiau primul smartwatch din portofoliu, un gadget numit Vapor care era detaliat la acea vreme. Deși ni se spunea că produsul va rula un sistem de operare propriu, iată că într-un final compania producătoare a decis să îl ofere comercial cu Android Wear 2.0 la bord începând din această vară când va debuta la un preț de 199 dolari.

Printre dotările ceasului avem un display de 1.39 inch cu tehnologie OLED, un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100 și 4 GB de stocare flash. Se oferă aici și conectivitate Bluetooth, A-GPS și o baterie ce promite 2 zile de funcționare. Avem bineînțeles și senzori dedicați pentru măsurarea activității fizice precum accelerometru, altimetru, giroscop și senzor cardiac optic.

Misfit Vapor se remarcă prin faptul că este mai compact decât orice alt smartwatch de pe piață și prin muchia sa ce suportă input touch pentru a naviga prin meniuri - un soi de abordare similară cu cea pe care am întâlnit-o în cazul modelelor Samsung Gear S2 și Gear S3. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×