Lansarea ceasurilor LG Watch Sport și LG Watch Style a fost mutată pe 8 februarie

1.131 ori
<b>Lansarea ceasurilor LG Watch Sport și LG Watch Style a fost mutată pe 8 februarie</b>Cu toate că inițial aflam faptul că ceasurile LG Watch Style și LG Watch Sport urmează a fi lansate oficial pe data de 9 februarie, iată că acum se aduce în discuție o lansare mai timpurie. Ei bine, potrivit lui Evan Blass, aceste dispozitive vor fi

Acum câteva săptămâni aflam faptul că Google împreună cu cei de la LG pregătesc lansarea primelor smartwatch-uri de pe piață ce se vor livra cu sistemul de operare Android Wear 2.0, eveniment programat pentru data de 9 februarie. Informația cu pricina sosea din partea lui Evan Blass, iar astăzi același leaker ne oferă un update cu privire la debutul acestor noi purtabile.

Se pare că într-un final, evenimentul va avea loc chiar miercuri pe data de 8 februarie. Noul release Android Wear ne va aduce un magazin dedicat de aplicații, o interfață redesenată și de această dată ceasurile nu vor mai fi dependente de smartphone.

Cât despre noile ceasuri, am aflat deja că varianta LG Watch Sport ne va aduce un display circular de 1.38 inch cu rezoluție de 480 x 480 pixeli, o baterie de 430 mAh și 768 MB memorie RAM. Versiunea Watch Style destinată mai degrabă publicului feminin, va oferi un ecran de 1.2 inch cu rezoluție de 360 x 360 pixeli, 512 MB RAM și o baterei de 240 mAh. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×