Elephone își dezvăluie primul smartwatch; se numește ELE și va costa aproximativ 115 dolari

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 882 ori
<b>Elephone își dezvăluie primul smartwatch; se numește ELE și va costa aproximativ 115 dolari</b>Printre producătorii populari de pe piața chineză se află și Elephone, o companie ce a reușit să devină foarte cunoscută datorită smartphone-urilor sale ce vin cu dotări de top și prețuri &icirc;ncadrate &icirc;n categoria mid-range....

Printre producătorii populari de pe piața chineză se află și Elephone, o companie ce a reușit să devină foarte cunoscută datorită smartphone-urilor sale ce vin cu dotări de top și prețuri încadrate în categoria mid-range. Începând din această lună, compania chineză va pune în vânzare și un prim smartwatch.

Este vorba despre Elephone ELE, un smartwatch care în ciuda prețului de doar 115 dolari, reușește să adopte un design foarte reușit de o eleganță aparte. Ca dotări, primim un display circular TFT de 1.5 inch (320 x 230 pixeli), un procesor MediaTek MT2601, 4 GB de stocare și 512 MB RAM.

Ceasul vine într-o carcasă de metal rezistentă la apă și praf datorită certificării IP67 integrate la pachet. Aflați că acest model dispune de o baterie de 400 mAh, de curele de schimb, dar și de un senzor pentru măsurarea pulsului. Pe partea software, avem la dispoziție Android Wear, OS ce oferă acum compatibilitate iOS și Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×