Xiaomi ar urma să lanseze un smartwatch în luna septembrie, conform unor surse apropiate de companie

981 ori
<b>Xiaomi ar urma să lanseze un smartwatch în luna septembrie, conform unor surse apropiate de companie</b>Potrivit unor surse apropiate producătorului chinez Xiaomi, se pare că în această toamnă - mai exact în luna septembrie, va fi lansat un prim smartwatch pe piață. Acest terminal ar urma să păstreze un preț scăzut de comercializare, dar și să ofere un

Xiaomi Technology ar urma să îşi lanseze primul smartwatch în luna septembrie a acestui an şi azi aflăm extra detalii despre acest device. Având în vedere cât de diversificat e portofoliul companiei, e şocant că nu au lansat un astfel de produs până acum.

E drept că ei au brăţări de fitness in magazine deja, dar nu ceasuri smart. Zvonurile afirmă că noul venit va integra un ecran circular de 1.3 inch şi că vom găsi la bord un procesor Qualcomm Snapdragon 410, 512 MB RAM, dar şi o curea metalică. Designul va fi similar cu al lui Moto 360, probabil cel mai imitat look în universul Android Wear.

Smartwatchul va avea o viaţă lungă a bateriei şi ar urma să coste în jur de 152 de dolari, conform surselor. Rămâne de văzut cu ce platformă software va sosi la bord, alegerea cea mai previzibilă fiind Android Wear, deşi Xiaomi ar putea totuşi să opteze pentru o variantă proprie de software, asociata lui MIUI.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×