Toshiba anunţă tableta DynaPad, rival pentru Surface Pro cu carcasă mai subțire, stylus mai avansat

954 ori
<b>Toshiba anunţă tableta DynaPad, rival pentru Surface Pro cu carcasă mai subțire, stylus mai avansat</b>Toshiba a urmat exemplul celor de la HP, anunţ&acirc;nd astăzi tableta DynaPad, un rival pentru Surface Pro şi un model 2 &icirc;n 1 cu o carcasă mai slim dec&acirc;t produsul Microsoft. &Icirc;n plus, la pachet primim şi un stylus cu tehnologie...

Toshiba a urmat exemplul celor de la HP, anunţând astăzi tableta DynaPad, un rival pentru Surface Pro şi un model 2 în 1 cu o carcasă mai slim decât produsul Microsoft. În plus, la pachet primim şi un stylus cu tehnologie avansată.

Noul DynaPad (serie ce datează din 1993) vine cu Windows 10 la bord şi integrează un ecran Full HD de 12 inch. Stylusul suporta 2048 nivele de presiune şi vine cu tehnologie Wacom Active Electrocstatics TruPen, cu compatibilitate specială cu Office şi Microsoft Edge. Toshiba oferă aici propria suită de aplicaţii pentru luat notiţe, pentru colectat, organizat şi partajat astfel de conţinuturi: TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip şi TruNote Share.

Unele permit partajarea scrisului de mână în timp real spre exemplu. Ecranul mai sus menţionat este un IPS cu straturi duale anti reflexie şi anti amprentă, iar la interiorul lui DynaPad se afla un procesor Intel Atom de 1.44 GHz şi 4 GB RAM. Ce iese în evidenţă aici e designul slim, tableta cântărind 569 grame şi măsurând doar 6.6 mm în grosime. Cu tastatura inclusă, greutatea ajunge la 996 grame şi grosimea la 14.9 mm.

Produsul va sosi în Europa la anul şi ar urma să coste puţin peste 1000 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×