Fossil lansează noi ceasuri inteligente în cadrul Baselworld 2017; avem și modele Android Wear 2.0 printre ele

1.163 ori
<b>Fossil lansează noi ceasuri inteligente în cadrul Baselworld 2017; avem și modele Android Wear 2.0 printre ele</b>În cadrul târgului Baselworld 2017 ce are loc în perioada 23 - 30 martie, cei de la Fossil au lansat noi ceasuri inteligente printre care se află și modele ce rulează sistemul de operare Android Wear 2.0. Avem pe listă produse cu funcții smart ce promit

Compania Fossil a anunțat astăzi în cadrul târgului Baselworld 2017 ce are loc în perioada 23 - 30 martie, o serie de noi ceasuri inteligente printre care se numără modele cu funcții smart și variante cu Android Wear 2.0 la bord. Acestea din urmă sosesc la pachet cu dotări hardware similare, cu panouri AMOLED și cu procesoare Qualcomm Snapdragon Wear 2100.

Printre ele se află modele Diesel, EmporioArmani și MichaelKors ce vor sosi pe piață în vara acestui an, dar și modelele Fossil numite Q Venture și Q Explorist despre care compania producătoare afirmă că sunt cele mai subțiri smartwatch-uri existente pe piață la ora actuală. Este vor debuta în toamnă aparent.

Cât despre ceasurile hibrid care oferă doar funcții smart și un sistem de funcționare analog, acestea sunt la rândul lor disponibile în numeroase variante, pe toate gusturile am zice. Ni se oferă câteva funcții smart precum monitorizarea numărului de pași, a caloriilor arse, dar și alerge pentru notificările primite pe smartwatch. Bateriile de la interior promit o autonomie serioasă și aflăm că ceasurile de aici vor fi disponibile până la sfârșitul anului pe piață. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×