Google pregătește lansarea a două smartwatch-uri odată cu debutul lui Android Wear 2.0

1.486 ori
<b>Google pregătește lansarea a două smartwatch-uri odată cu debutul lui Android Wear 2.0</b>Android Wear este sistemul de operare dezvoltat de către Google pentru smartwatch-uri, platformă ce curând va ajunge la versiunea 2.0. Cu ocazia acestui debut, marele G ar pregăti și lansarea a două ceasuri inteligente proprii, modele care ar putea

Anul 2017 ne va aduce printre altele și debutul lui Android Wear 2.0 pe smartwatch-urile compatibile, sistem de operare ce va fi regăsit și pe două noi ceasuri inteligente pregătite de către Google. Informațiile sunt destul de vagi pentru moment, dar ne putem aștepta ca produsele să facă parte tot din gama Pixel și să fie anunțate undeva în trimestrul întâi al anului viitor și să devină primele modele de pe piață cu Android Wear 2.0.

Noul release software va permite ceasurilor să ruleze aplicații de sine stătăoare, astfel că nu vom mai avea nevoie de un smartphone compatibil pentru a conectarea la purtabil. De asemenea, vom primi și suport Google Assistant și suport pentru realizarea de plăți via Android Pay.

Rămâne de văzut ce modele actuale se vor afla pe lista de terminale compatibile cu noul OS și data la care Google plănuiește lansarea noilor purtabile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×