Garmin Quatix 3 este un nou smartwatch pentru pescari şi marinari

Autor:  | Publicat în:  Garmin 1.086 ori
<b>Garmin Quatix 3 este un nou smartwatch pentru pescari şi marinari</b>Pescuitul e un hobby mult mai serios şi mai relaxant dec&acirc;t crede multă lume şi era doar o chestiune de timp p&acirc;nă ce şi acest domeniu avea să primească gadgeturi dedicate. Azi descoperim că Garmin a lansat un smartwatch numit Quatix 3,...

Pescuitul e un hobby mult mai serios şi mai relaxant decât crede multă lume şi era doar o chestiune de timp până ce şi acest domeniu avea să primească gadgeturi dedicate. Azi descoperim că Garmin a lansat un smartwatch numit Quatix 3, care aduce funcţii pentru pescari şi marinari.

Compatibil cu terminalele iOS şi Android, acest model vine cu un set complet de funcţii navigaţionale marine. Spre exemplu puteţi afla viteza ambarcaţiunii, adâncimea, temperatura, date despre vânt şi multe altele. Un astfel de gadget ar fi aur curat pentru pescarii aceia de pe Discovery, care îşi riscă vieţile pentru ton sau crabi.

Tot pe acest smartwatch sunt afişate informaţii despre flux şi reflux în timp real, dar e inclusă şi o alertă pentru ancora şi un barometru. Pentru pescari există un cronometru special pentru concursuri şi un jurnal de capturi. Quatix 3 e evident rezistent la intemperii şi are şi rolul de a monitoriza paşii şi somnul utilizatorului.

Ceasul rezista până la o adâncime de 100 de metri, are o carcasă ranforsată cu fibră de sticlă, GPS de înaltă sensibilitate şi o baterie ce rezista 20 de ore în mod GPS, 50 în mod UltraTrac şi 6 săptămâni în mod ceas standard. Preţul este de 600 de dolari şi terminalul soseşte în martie în magazine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×