Xiaomi ar putea lansa un smartwatch nou pe 25 august, unul cu design premium

904 ori
<b>Xiaomi ar putea lansa un smartwatch nou pe 25 august, unul cu design premium</b>Pe lângă Xiaomi Mi Note 2, pe care îl aşteptam în această toamnă, compania chineză ar mai pregăti şi un smartwatch de nouă generaţie, despre care avem mai multe detalii azi. Terminalul ar urma să vină pe 25 august, cu un preţ nu chiar accesibil.

Pe lângă Xiaomi Mi Note 2, pe care îl aşteptam în această toamnă, compania chineză ar mai pregăti şi un smartwatch de nouă generaţie, despre care avem mai multe detalii azi. Terminalul ar urma să vină pe 25 august, cu un preţ nu chiar accesibil.

Ne aşteptăm la un fel de variantă mai avansată de Mi Band şi fie vom vedea un model cu Android Wear, fie o abordare inedită ce imită un ceas analogic, precum produsul recent lansat de Meizu. Ce ştim cu siguranţă e că acest purtabil va fi pentru persoanele ce au un stil de viaţă activ şi că vom primi un design arătos, pe bază de materiale premium.

Xiaomi ar putea lansa un smartwatch nou pe 25 august, unul cu design premium

Toate teaserele şi indiciile au fost oferite via Weibo de către oficiali din China ai companiei. O schiţă a ceasului poate fi văzută mai sus, cu două butoane fizice alungite, un corp ce pare masiv şi emblema Mi. Cureaua pare una mai degrabă din metal decât din silicon, dar sunt sigur că va fi interschimbabila. Tot pe 25 august ar trebui să debuteze şi telefonul Redmi 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×