Garmin prezintă smartwatch-ul Vivomove, ceas ce combină look-ul tradițional cu funcțiile smart

2.155 ori
<b>Garmin prezintă smartwatch-ul Vivomove, ceas ce combină look-ul tradițional cu funcțiile smart</b>Garmin ne prezintă astăzi un nou smartwatch interesant, unul ce combină look-ul tradițional cu funcțiile smart. Acesta se numește Vivomove și vine cu un cadran circular în interiorul căruia regăsim doi indicatori pentru numărul de pași efectuați și

În timp ce unele companii producătoare de smartwatch-uri, decid să vină pe piață cu device-uri cât mai impresionante din punct de vedere hardware, există și firme ce aleg să pună un accent mai mare asupra design-ului. Garmin face asta cu cel mai nou model din portofoliu, și anume cu ceasul Vivomove.

Acesta din urmă adoptă un cadran circular tradițional în interiorul căruia regăsim doi indicatori, unul fiind de culoare neagră și regăsit în partea din stânga, ce este utilizat pentru afișarea numărului de pași efectuați și a caloriilor consumate. În partea dreaptă avem un indicator roșu ce ne anunță când este cazul să facem mișcare - un soi de senzor pentru sedentarism.

Ceasul sosește cu o baterie ce promite o autonomie de un an, iar pe deasupra ni se oferă și certificare pentru rezistență la apa de până la 50 metri adâncime. Aflați că versiunea Sport ce vine cu o curea din silicon, costă 150 dolari, în timp ce varianta cu brățară din piele sau metal, va costa 300 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×