Gear Fit2 Pro va debuta alături de Note 8; îl vedem astăzi în imagini și aflăm detalii despre dotările sale!

1.325 ori
<b>Gear Fit2 Pro va debuta alături de Note 8; îl vedem astăzi în imagini și aflăm detalii despre dotările sale!</b>Cu toate că în cadrul evenimentului Samsung de pe 23 august, vedeta principală va fi Galaxy Note 8, se pare că va mai exista și un alt produs cel puțin la fel de interesant. Se numește Samsung Gear Fit2 Pro și după cum v-ați dat seama, este un

Se pare că phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 nu va sosi singur și asta pentru că în cadrul evenimentului de pe 23 august este așteptată și brățara de fitness Gear Fit2 Pro. Aceasta este detaliată chiar astăzi de către VentureBeat și avem parte de o serie de randări ale produsului ce este destinat în principal sportivilor, având atât un design îndreptat către această zonă, cât și funcții asociate.

Gear Fit 2 Pro

Ne este dezvăluit faptul că acest tracker fitness va rula Tizen OS și că vom primi certificare 5 ATM pentru rezistență la apă, semn că vom putea lua brățara de fitness și în cadrul sesiunilor de înot, fiind capabilă să reziste și scufundărilor complete sub apă. Mai mult, ni se va oferi și monitorizare a exercițiilor de înot.

Gear Fit 2 Pro

Samsung Gear Fit2 Pro va oferi și conectivitate GPS, compatibilitate iOS/Android și suport pentru playback audio offline via Spotify, semn că memoria internă va fi una generoasă. Nu există detalii despre bateria sau prețul acestui dispozitiv, dar în aproximativ o săptămână aflăm toate datele care ne interesează. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×