Aplicația Google Contacts este disponibilă acum pe toate device-urile ce rulează minim Android Lollipop

2.760 ori
<b>Aplicația Google Contacts este disponibilă acum pe toate device-urile ce rulează minim Android Lollipop</b>De astăzi aplicația Google Contacts este disponibilă pe toate smartphone-urile ce rulează minim Android 5.0 Lollipop, software pe care îl găseam doar pe device-urile create de către Google. Aplicația este una destul de simplă și avem de-a face cu

Începând de astăzi utilizatorii de terminale ce rulează minim Android 5.0 Lollipop pot descărca și instala aplicația Google Contacts - software care până acum era disponibil doar pentru device-urile Pixel, Nexus, Android One și pentru acele modele speciale Google Play Edition. Acum oricine poate testa acest software care permite mangementul contactelor într-o interfață simplă și arătoasă.

Google Contacts

Avem parte de limbajul Material Design UI și de posibilitatea de a folosi mai multe conturi Google deținute pentru afișarea contactelor stocate. Există și un card pentru contacte unde vor fi afișate conversații anterioare și care este legat și de alte aplicații precum Facebook Messenger, Whatsapp și altele.

De asemenea, ne este propusă o pagină de sugestii unde ne este recomandat să ștergem sau să îmbinăm contactele duplicat. În acest moment aplicația Google Contacts este disponibilă în Play Store, dar în cazul în care nu puteți vedea încă listarea sa, există posibilitatea de descărcare a software-ului sub formă de .apk de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×