Samsung Gear Fit 2Pro este anunțat oficial; rulează Tizen și vine cu certificare 5 ATM pentru rezistență la apă

961 ori
<b>Samsung Gear Fit 2Pro este anunțat oficial; rulează Tizen și vine cu certificare 5 ATM pentru rezistență la apă</b>În cursul zilei de ieri cei de la Samsung au anunțat și lansarea purtabilului numit Gear Fit2 Pro, acesta fiind listat din greșeală pe site-ul oficial al companiei. A rămas în urmă arhiva paginii web așa că vă putem prezenta imaginile dar și

Sud-coreenii de la Samsung nu au dezvăluit doar phablet-ul Galaxy Note 8 ieri, ci și brățara fitness intitulată Gear Fit2 Pro. Aceasta a fost listată pe site-ul oficial al companiei preț de câteva ore bune, dar dintr-un motiv sau altul listarea a fost scoasă ulterior. A rămăs totuși o arhivă în urmă, așa că vă putem prezenta imaginile ale dispozitivului, cât și specificațiile hardware pe care acesta le pune la dispoziția utilizatorilor.

Samsung Gear Fit2 Pro

Noul purtabil pe care îl vedeți aici se laudă cu un display AMOLED curbat de 1.5 inch (432 x 216 pixeli), cu o baterie de 200 mAh și cu sistemul de operare Tizen OS. O veste bună este aceea că brățara fitness oferă certificare 5 ATM, lucru ce înseamnă că dispozitivul poate fi scufundat chiar și la 50 metri adâncime sub apă. Există alături și o aplicație dedicată Speedo pentru tracking-ul înotului.

Samsung Gear Fit2 Pro oferă desigur și un pedometru, un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac, calculator de calorii arse și conectivitate Bluetooth 4.2 pentru conectarea la smartphone. De asemenea, ni se oferă și un magazin dedicat cu peste 3000 aplicații, inclusiv Spotifiy. Potrivit speculațiilor recente, prețul acestui purtabil va fi de aproximativ 200 dolari!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×