Google anunță achiziția Fitbit pentru suma de 2.1 miliarde de dolari; Cu un pas mai aproape de un smartwatch Pixel

924 ori
<b>Google anunță achiziția Fitbit pentru suma de 2.1 miliarde de dolari; Cu un pas mai aproape de un smartwatch Pixel</b>Ceea ce sosea zilele trecute sub forma unui simplu zvon iată că se adeverește acum. Vorbim despre achiziția producătorului de purtabile Fitbit de către Google pentru suma de 2.1 miliarde de dolari după cum ne dezvăluie

Ceea ce sosea zilele trecute sub forma unui simplu zvon iată că se adeverește acum. Vorbim despre achiziția producătorului de purtabile Fitbit de către Google pentru suma de 2.1 miliarde de dolari după cum ne dezvăluie chiar un comunicat de presă. Aflăm că această achiziție reprezintă pentru marele G o oportunitate de a investi și mai mult în Wear OS și de a introduce purtabile Made by Google pe piață.

Așadar, un Pixel Watch este foarte aproape de realizare, asta după ce până în momentul de față tot ce am avut au fost doar zvonuri și randări concept. Suntem informați că acest acord implică alăturarea celor de la Fitbit echipei Google, o situație similară cu cea în care se află Nest în momentul de față. 

După cum era de așteptat, această achiziție are sens, asta pentru că Google încearcă de mulți ani să dea lovitura pe piața purtabilelor prin Wear OS dar din păcate nu s-a ajuns la impactul dorit. Produsele lansate sub brand propriu ar putea schimba lucrurile, iar ajutorul Fitbit în zona hardware este clar binevenit. Știm că Fitbit a pus accent pe funcțiile de tracking fitness pe purtabilele sale, iar cu un software Google alături, rezultatul ar putea fi un produs demn de alura de rival pentru Apple Watch.

Vă amintim și faptul că Google a mai realizat o achiziție în această zonă a purtabilelor, în ianuarie atunci când achiziționa tehnologie smartwatch de la Fossil în valoare de 40 milioane de dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×