Xiaomi Mi Note 10 și Mi Note 10 Pro cu un pas mai aproape de lansare; Telefoanele sunt certificate în Thailanda

4.387 ori
<b>Xiaomi Mi Note 10 și Mi Note 10 Pro cu un pas mai aproape de lansare; Telefoanele sunt certificate în Thailanda</b>O informație pe care am auzit-o sub formă de zvon la începutul acestei luni era și cea potrivit căreia Xiaomi are în plan să readucă seria de terminale Mi Note pe piață, după câțiva ani de pauză. Aflam că ni se pregătește un așa

O informație pe care am auzit-o sub formă de zvon la începutul acestei luni era și cea potrivit căreia Xiaomi are în plan să readucă seria de terminale Mi Note pe piață, după câțiva ani de pauză. Aflam că ni se pregătește un așa numit Mi Note 10, iar acum apare în ecuație și o variantă Mi Note 10 Pro. Avem dovezi solide de această dată ce atestă existența device-urilor și anume o certificare sosită din Thailanda. 

Xiaomi Mi Note 10

Avem menționate în aceste documente de certificare ambele device-uri, Mi Note 10 fiindu-i asociat numele de cod Xiaomi M1910F4G, în vreme ce varianta Pro apare notată alături de numele de cod Xiaomi M19190F4S. Din păcate listările nu ne dezvăluie date importante despre device-uri, ci doar faptul că ni se oferă suport pentru conectivitate 4G. 

Xiaomi Mi Note 10 Pro

Ar exista totuși speculații potrivit cărora aceste noi telefoane Mi Note vor opta pentru procesoare Snapdragon 855+ la bord, display-uri de 90Hz și camere capabile de zoom optic 5x și zoom digital 50x. Șansele de a vedea un stylus sunt minime, în ciuda denumirii Note pe care o adoptă. Așteptați-vă la diagonale de peste 6.5 inch! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×