Haier va lansa un nou smartwatch și un fitness tracker în 2016; aflăm detalii despre aceste noi modele

642 ori
<b>Haier va lansa un nou smartwatch și un fitness tracker în 2016; aflăm detalii despre aceste noi modele</b>Smartwatch-urile sunt &icirc;n acest moment produsele ce se bucură de o mare popularitate, numeroase companii din domeniu av&acirc;nd &icirc;n portofoliul minim 1-2 device-uri de acest tip. Și Haier pregătește noi terminale, mai precis ceasul...

Smartwatch-urile sunt în acest moment produsele ce se bucură de o mare popularitate, numeroase companii din domeniu având în portofoliul minim 1-2 device-uri de acest tip. Și Haier pregătește noi terminale, mai precis ceasul inteligent HaierWatch și fitness tracker-ul numit H-Band.

Terminalul din urmă va fi similar lui Huawei TalkBand, urmând a funcționa și pe post de headset Bluetooth. Cât despre ceasul inteligent pregătit, se pare că acesta va sosi în două versiuni: una cu brățară metalică și cadran argintiu sau negru, respectiv o alta cu brățară metalică de culoare rose gold și cadran alb.

Din informațiile puse la dispoziție de către Haier, acest smartwatch nu va oferi un display touch-screen, ci un design clasic însoțit de numeroși senzori pentru măsurarea activităților sportive: numărul de pași, distanța parcursă, dar și un motor de vibrații pentru notificarea utilizatorilor în cazul apelurilor și mesajelor primite.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×