Haier va lansa un nou smartwatch și un fitness tracker în 2016; aflăm detalii despre aceste noi modele

Autor:  | Publicat în:  Haier 598 ori
<b>Haier va lansa un nou smartwatch și un fitness tracker în 2016; aflăm detalii despre aceste noi modele</b>Smartwatch-urile sunt &icirc;n acest moment produsele ce se bucură de o mare popularitate, numeroase companii din domeniu av&acirc;nd &icirc;n portofoliul minim 1-2 device-uri de acest tip. Și Haier pregătește noi terminale, mai precis ceasul...

Smartwatch-urile sunt în acest moment produsele ce se bucură de o mare popularitate, numeroase companii din domeniu având în portofoliul minim 1-2 device-uri de acest tip. Și Haier pregătește noi terminale, mai precis ceasul inteligent HaierWatch și fitness tracker-ul numit H-Band.

Terminalul din urmă va fi similar lui Huawei TalkBand, urmând a funcționa și pe post de headset Bluetooth. Cât despre ceasul inteligent pregătit, se pare că acesta va sosi în două versiuni: una cu brățară metalică și cadran argintiu sau negru, respectiv o alta cu brățară metalică de culoare rose gold și cadran alb.

Din informațiile puse la dispoziție de către Haier, acest smartwatch nu va oferi un display touch-screen, ci un design clasic însoțit de numeroși senzori pentru măsurarea activităților sportive: numărul de pași, distanța parcursă, dar și un motor de vibrații pentru notificarea utilizatorilor în cazul apelurilor și mesajelor primite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×