Nici un nou smartwatch de la LG, Huawei sau Motorola nu va mai sosi în restul anului curent

845 ori
<b>Nici un nou smartwatch de la LG, Huawei sau Motorola nu va mai sosi în restul anului curent</b>În cadrul târgului de tehnologie IFA 2016 din Berlin am avut câteva lansări de smartwatch-uri, precum Gear S3 și Asus ZenWatch 3 - modele arătoase ce rulează Tizen OS, respectiv Android Wear. O informație sosită astăzi în mediul online ne indică faptul

Dacă 2016 nu e chiar încheiat când vine vorba de lansări de smartphone-uri de top, pentru că aşteptăm cel puţin un model nou Xiaomi plus HTC-urile Google Pixel, la smartwatchuri s-a cam închis catalogul, cel puţin în zona Android Wear.

Cei de la CNET au confirmat după discuţii cu surse apropiate de LG, Huawei şi Motorola că nu vom mai vedea lansări de ceasuri ale celor 3 companii în acest an. Asta înseamnă că LG rămâne cu LG Watch Urbane 2nd Edition LTE drept cel mai nou model cu Android Wear, iar Huawei cu variantele Elegant şi Jewel de Watch for Women de la CES.

Motorola are generaţia a doua de Moto 360 şi Moto 360 Sport în portofoliul cel mai recent, iar Lenovo ar fi amânat un Moto 360 de a treia generaţie, deşi el era menit pentru un debut la IFA 2016. Samsung a adus recent şi Gear S3 pe scenă, iar Apple modelele Series 2 şi Series 1 cel actualizat. Noutăţile reale purtabile ar trebui să vină la CES sau MWC la anul.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×