Casio lansează smartwatchul Android Wear ultrarezistent WSD-F10, la preţul de 500 de dolari

1.505 ori
<b>Casio lansează smartwatchul Android Wear ultrarezistent WSD-F10, la preţul de 500 de dolari</b>Casio a anunţat data lansării comerciale pentru un smartwatch ultrarezistent prezentat la CES 2016, modelul WSD-F10 urm&acirc;nd să coste 500 de dolari şi să debuteze pe 25 martie. El va fi disponibil prin Amazon, Google Store, şi partenerii Casio,...

Casio a anunţat data lansării comerciale pentru un smartwatch ultrarezistent prezentat la CES 2016, modelul WSD-F10 urmând să coste 500 de dolari şi să debuteze pe 25 martie. El va fi disponibil prin Amazon, Google Store, şi partenerii Casio, pe roşu, verde, negru sau portocaliu.

Acest model rugged poate fi scufundat până la o adâncime de 50 de metri şi e realizat după standardele MIL-STD-810, suportând şocuri, vibraţii, nisip, praf şi temperaturi extreme. Casio WSD-F10 include un ecran de 1.32 inch, cu rezoluţie de 320 x 300 pixeli şi format circular. Terminalul vine cu ghidare GPS şi o funcţie MyRadar pentru a monitoriza condiţiile meteo, dar şi busola şi altimetru.

Casio lansează smartwatchul Android Wear ultrarezistent WSD-F10, la preţul de 500 de dolari

Dacă trecem din modul smart în cel de ceas standard, vom prelungi durata de viaţă a bateriei cu peste o lună, dezactivând şi conexiunea la smartphone. Acesta e genul de ceas pe care îl poartă exploratorii şi cei care călătoresc în medii vitrege, eventual chiar membrii forţelor militare. Produsul cântărește 90 de grame și are și informații despre flux/reflux și apus/răsărit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×